Formule 1 GP van Canada live

Formule 1 GP van Canada live

19 juni 2022 Uit Door admin

Formule 1 GP van Canada live

Formule 1 GP van Canada live – Kijk hier vanavond vanaf 18.55 uur live naar de Formule 1 Grand Prix van Canada 2022. Mis niets en KIJK HIER LIVE!

Zondagavond staat op het Circuit Gilles Villeneuve in Montreal de negende Grand Prix van het seizoen op het programma! Kijk hier gratis live naar de voorbeschouwing en de Grand Prix. Dus wil je niets missen? Dan ben je hier vanaf 18.55 uur welkom om naar de Formule 1 Grand Prix van Canada 2022 te kijken!

Volledig tijdschema F1 GP Canada

Het volledig tijdschema voor de F1 GP van Canada 2022 ziet er als volgt uit: Zondag 19 juni 18.55 uur voorbeschouwing en vanaf 20.00 uur de Formule 1 Grand Prix van Canada.

Gratis online kijken!

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix van dit seizoen uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om gratis online te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Formule 1 GP van Canada live

Kijk hier live!

LINK 1LINK 2

LINK 3LINK 4

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!