Koppenbergcross X²O Badkamers Trofee live

Koppenbergcross X²O Badkamers Trofee live

1 november 2021 Uit Door admin

Koppenbergcross X²O Badkamers Trofee live

Koppenbergcross X²O Badkamers Trofee live – Op maandagmiddag 1 november staat in het Belgische Oudenaarde de Koppenbergcross X²O Badkamers Trofee voor de veldrijders op het programma. Zowel de vrouwen als de mannen elite komen in Oudenaarde aan de start. De wedstrijd is vanaf 13.45 uur live te zien op televisie. Je kan ook kijken via onderstaande gratis stream.

Live kijken

Kijk hier de Koppenbergcross gratis via een live stream. De wedstrijden zijn gratis te zien via één van de linkjes op onze veldritpagina. Alle wedstrijden zijn ongeveer 15 minuten voorafgaande van de wedstrijd(en) beschikbaar. We wensen je alvast veel kijkplezier!

Programma

Het programma in Oudenaarde ziet er als volgt uit: 13.45 uur Vrouwen Elite en om 15.00 uur de Elite Mannen.

Koppenbergcross X²O Badkamers Trofee live

SPECIALE VELDRIT STREAMPAGINA

Meer streamlinkjes:

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers kijken en is er ook volop veldrijden te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sport. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN en SPORTSTREAM24 hoef je niets te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!