Live 20.00 uur Johan Cruijff Schaal | Feyenoord - PSV

Live 20.00 uur Johan Cruijff Schaal | Feyenoord – PSV

4 augustus 2023 Uit Door admin

Live 20.00 uur Johan Cruijff Schaal | Feyenoord – PSV – Wie gaat er vrijdag met de 27ste titel van de Johan Cruijff Schaal vandoor? Kijk hier live! De titelstrijd zal gaan tussen Landskampioen Feyenoord en TOTO KNVB Bekerwinnaar PSV.

Finale in De Kuip

De 27ste editie van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal is tevens de officiële aftrap van het seizoen 2023/’24 en vindt plaats in De Rotterdamse Kuip. Sinds het seizoen 2017/2018 wordt deze wedstrijd standaard gespeeld in het stadion van de landskampioen.

– Gratis Kijken –

Live 20.00 uur Johan Cruijff Schaal | Feyenoord – PSV

KIJK HIER LIVE!
1. WATCH – 2. WATCH
3. WATCH – 4. WATCH
5. WATCH – 6. WATCH

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!