Live Formule 1 kwalificatie GP Canada 2022

Live Formule 1 kwalificatie GP Canada 2022

18 juni 2022 Uit Door admin

Live Formule 1 kwalificatie GP Canada 2022 – Zaterdag 22.00 uur kwalificatie Formule 1 Grand Prix van Canada 2022. Gratis Live Q1, Q2 en Q3! Volg hier de kwalificatie, het tijdschema en kijk zondagavond om 20.00 uur de negende Grand Prix van het seizoen gratis via een stream! Dus wil je niets missen? Kijk hier zaterdag naar de kwalificatie en zondag de Formule 1 Grand Prix van Canada 2022.

Volledig tijdschema F1 GP Canada

Het volledig tijdschema voor de F1 GP van Canada 2022 ziet er als volgt uit: Vrijdag 17 juni 20.00 uur 1e vrije training, 23.00 uur 2e vrije training. Zaterdag 18 juni 19.00 uur 3e vrije training, 22.00 uur kwalificatie. Zondag 19 juni 20.00 uur Formule 1 Grand Prix van Canada.

Gratis online kijken!

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix van dit seizoen uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om gratis online te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Live Formule 1 kwalificatie GP Canada 2022

Kijk hier live!

LINK 1LINK 2

LINK 3LINK 4

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!