Live Letland vs Nederland

Live Letland vs Nederland

6 oktober 2021 Uit Door admin

Live Letland vs Nederland

Live Letland vs Nederland – Het Nederlands voetbalelftal speelt vrijdagavond 8 oktober om 20.45 uur in Groep G voor de WK-kwalificatie in en tegen de landenploeg van Letland. Nederland staat na zes wedstrijden samen met Noorwegen bovenaan in Groep G. Beide landen hebben dertien punten uit zes wedstrijden.

Belangrijke punten

Met nog vier wedstrijden te gaan is het voor oranje van belang om in Letland drie punten mee te pakken. Noorwegen gaat op bezoek bij de nummer drie, Turkije. De Turken hebben slechts twee punten minder dan de koplopers en zullen ook voor de winst willen gaan. Het puntloze Gibraltar ontvangt Montenegro, die met acht punten vierde staan. Alle drie de wedstrijden zijn te zien op televisie en via een gratis stream.

Live kijken

Kijk hier alle drie de wedstrijd via een gratis stream. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier! (linkjes zijn 30 min. voorafgaande van de wedstrijd beschikbaar!)

Streamtips om live te kijken!

Letland vs Nederland
1.STREAMTIP 1 – 2.STREAMTIP 2
3.STREAMTIP 3 – 4.STREAMTIP 4

Kijk hier alle overige wedstrijden in de WK-kwalificatie gratis via de livestream!

Meer streamlinkjes:

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers kijken en is er ook volop veldrijden te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sport. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN en SPORTSTREAM24 hoef je niets te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!