Live WK-kwalificatie Cyprus - Nederland (v)

Live WK-kwalificatie Cyprus – Nederland (v)

22 oktober 2021 Uit Door admin

Live WK-kwalificatie Cyprus – Nederland (v)

Live WK-kwalificatie Cyprus – Nederland (v) – De Nederlandse voetbalvrouwen spelen vrijdagavond 22 oktober om 20.45 uur hun derde wedstrijd in groep C voor de WK kwalificatie 2023. De oranje Leeuwinnen staan na twee wedstrijden te hebben gespeeld met vier punten om een gedeelde eerste plaats met Tsjechië. De vrouwen van Cyprus staan puntloos onderaan in de groep. De wedstrijd is live zien op NPO 3 en gratis op de stream.

Live kijken

Kijk hier de wedstrijd tussen de vrouwen van Cyprus en Nederland gratis via een stream. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier! (linkjes zijn 30 min. voorafgaande van de wedstrijd beschikbaar!)

Live Cyprus – Nederland (v)

STREAMTIP 1STREAMTIP 2
STREAMTIP 3STREAMTIP 4

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk sport kijken via een gratis live stream. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!