Livestream AZ - FC Torino

Livestream AZ – FC Torino

7 augustus 2021 Uit Door admin

Livestream AZ – FC Torino

ALKMAAR – AZ Alkmaar sluit zondagmiddag 8 augustus om 18.00 uur de voorbereiding op het nieuw voetbalseizoen in de eredivisie af met een oefenwedstrijd tegen FC Torino. De wedstrijd is live te zien via een speciale stream.

Live kijken

Kijk hier zondagmiddag vanaf 18.00 uur de wedstrijd tussen AZ en FC Torino. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Livestream AZ – FC Torino

STREAMLINK 1STREAMLINK 2STREAMLINK 3

Meer Streamlinkjes:

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!