Livestream Dundalk – Vitesse

Livestream Dundalk – Vitesse

10 augustus 2021 Uit Door admin

Livestream Dundalk – Vitesse

DUNDALK – Vitesse gaat in de derde voorronde in de Conference League op bezoek bij het Ierse Dundalk FC. De ploeg uit Arnhem sloot het thuisduel een week geleden af met een 2-2 gelijk spel. De Arnhemmers zullen in Dundalk dus aan de bak moeten om een ronde verder te kunnen gaan. De wedstrijd in Dundalk is live te zien op tv. De aftrap is donderdag 12 augustus om 21.00 uur. De wedstrijd is naast de tv uitzending ook live te zien via een gratis stream.

Live kijken

Kijk hier de wedstrijd tussen Dundalk en Vitesse gratis via een stream. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier! (linkjes zijn 30 min. voorafgaande van de wedstrijd beschikbaar!)

Livestream Dundalk – Vitesse

STREAMLINK 1STREAMLINK 2STREAMLINK 3

Meer Streamlinkjes:

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!