Livestream MXGP van Groot-Brittannië ©SIG/SS24

Livestream MXGP van Groot-Brittannië

27 juni 2021 Uit Door admin

Livestream MXGP van Groot-Brittannië

MATTERLEY BASIN – Zondag staat in Groot-Brittannië de tweede World Cup wedstrijd in de klassen EMX125 en EMX250 op het programma. De Sloveen Tim Gasjer ging er in het Russische Orlyonok met de eerste zege vandoor. Jeffrey Herlings begon het MXGP-seizoen met een tweede plaats. Glenn Coldenhoff eindigde in Rusland als zevende.

World Cup in Matterley Basin

Zondag staan de coureurs aan de start voor de tweede World Cup wedstrijd van het seizoen. In het Britse Matterley Basin gaan de crossers strijden om de ereplaatsen in de klassen EMX125 en EMX250.

Livestream en TV

Alle MXGP World Cup wedstrijden zijn te zien op het kanaal van MXGP TV. In Nederland is de NOS er ook regelmatig bij aanwezig. Veelal kunnen de wedstrijden gratis bekeken worden op NOS.nl. Wil je via een andere bron kijken dan zijn er op Live TV vaak gratis streams beschikbaar.

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!