Persconferentie KNVB en bondscoach Van Gaal

17 augustus 2021 Uit Door admin

Persconferentie KNVB en bondscoach Van Gaal

ZEIST– De KNVB presenteert dinsdagmiddag 17 augustus om 15.00 uur tijdens een persconferentie zijn nieuwe technische staf. Bij de presentatie zullen zowel bondscoach Louis van Gaal als directeur topvoetbal Nico-Jan Hoogma aanwezig zijn. De presentatie is te zien via een gratis stream.

Live persconferentie

Kijk hier live naar de presentatie van de KNVB en bondscoach Louis van Gaal. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Persconferentie KNVB en bondscoach Van Gaal

STREAMLINK 1STREAMLINK 2

Meer Streamlinkjes:

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk sport kijken via een gratis live stream. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!